Verhuurmogelijkheden in Het Park

De persconferentie op 6 mei 2020 geeft ons een positief gevoel. Langzaam kunnen we de eerste stappen zetten om de weg terug naar normaal gezamenlijk te vinden. Gelukkig hebben we bij He Park de ruimte en kunnen we gasten ontvangen met 1,5 meter afstand. Denk hierbij aan de Romeo- en Juliazalen, de Hamletfoyer en de theatervloer van de Hamlet- en Othellozaal. De komende periode onderzoeken we graag, met u, de mogelijkheden om kleine vergaderingen en events mogelijk te kunnen maken. Onze locatie en het uitzicht op het prachtige Hoornse Hop brengen vast en zeker inspiratie op gang.

 

- Vanaf 1 juni: groepen tot maximaal 27 personen*

- Vanaf 1 juli: groepen tot maximaal 94 personen*

*exclusief personeel van Schouwburg en Congrescentrum Het Park

 

We hebben duidelijke protocollen gemaakt om de veiligheid van gasten en ons personeel te kunnen garanderen. Met de kwaliteit en flexibiliteit die u van ons gewend bent. Uiteraard is ook catering mogelijk en deze voldoet aan alle hygi├źneregels. Heeft u interesse? We maken graag een vrijblijvende offerte voor u of laten u (live) de mogelijkheden zien. Stuur een e-mail naar Eva Nooij via eva@hetpark.nl (mailto:eva@hetpark.nl)

 

Unieke locatie voor livestreams en webinars
Wat dacht u ervan om uw event te livestreamen of een webinar te organiseren op onze unieke sfeervolle locatie? Wij kunnen u helpen om dit te faciliteren en staan open om dit samen mogelijk te maken. Hierdoor kunt u de capaciteit van uw publiek vergroten en tevens een alternatief bieden voor een kwetsbare doelgroep om thuis het event live bij te wonen.

verhuren corona verhuren corona