EXPOOST GAAT WEER OPEN!

Woensdag 3 juni


We mogen weer! Per 3 juni, en natuurlijk op de anderhalve meter basis en volgens de protocollen. Achter de schermen werken we er hard aan om dit mogelijk te maken: afstand tot elkaar, afstand tot de kunstwerken, looproutes, etc. alles om u veilig te ontvangen in ons pop-up museum en in onze fraaie beeldentuin. Hopelijk zien we elkaar snel.

De eerste expositie van dit jaar was een expositie van werk van de eigen suppoosten. Helaas moesten we meteen na de feestelijke opening medio maart de deuren alweer sluiten. Het werk is inmiddels in de etalages te zien geweest, en zal nog 5 dagen, van woensdag 3 juni t/m zondag 7 juni, te zien zijn in de zalen. 

Beeldentuin
Ook vanaf woensdag 3 juni kunt u meteen alweer genieten van onze fraaie beeldentuin. Onze vrijwilligers hebben de afgelopen maanden de tuin geweldig onderhouden en opgeknapt, en samen met stichting In Den Beginne is er een nieuwe tijdelijke collectie beelden neergezet. Het is sowieso al genieten van de rust en de pracht van onze fraaie historische binnenstadstuin. Met de fraaie beelden van Marina van der Kooi, Juliette van Bavel, Caroline Ruizeveld, Linda Verkaaik, Rolf Mulder e.a. wordt die beleving nog intenser. 

Inktspot!
Vanaf vrijdag 12 juni pakken we definitief de draad weer op met de opening van een splinternieuwe expositie; Inktspot! De opening is vanwege de Corona-maatregelen alleen voor genodigden, de expositie is te zien van zaterdag 13 juni t/m zondag 19 juli, entree is gratis. De beste 100 politieke cartoons van 2019 vindt u straks in Expoost.

Expoost is geopend op woensdag t/m zondag van 13:00-17:00. Entree is gratis. 
Roode Steen 15, Hoorn. www.expoost.nl 

IMG_4828 IMG_4828