Het Park opent weer!

Eerste voorstellingen weer in verkoop

Schouwburg Het Park kijkt er naar uit om vanaf 1 juli weer publiek te mogen verwelkomen. Na een lange periode van stilte kunnen bezoekers binnenkort in een intieme en veilige setting weer genieten van mooie optredens. Met de versoepelingen de maatregelen kan het theater vanaf juli 200 bezoekers in de Hamletzaal en 90 in de Othellozaal ontvangen.

Afgelopen maand is nauwkeurig bekeken hoe theaterbezoek de komende periode veilig kan plaatsvinden. Directeur Roel Vente: “We zijn blij dat we na maanden van stilte weer bezoekers mogen en kunnen verwelkomen! Uiteraard worden de hygiëne- en beleidsmaatregelen die het RIVM, de overheid en de Veiligheidsregio de Nederlandse theaters adviseren hierbij aangehouden. In ons theater is een duidelijke route uitgezet, er hangt beschermend plexiglas boven de bar en er zijn extra desinfectiezuilen aanwezig om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen. Ook in de zaal zelf wordt zorggedragen voor het veilig placeren van de bezoekers.”

Dit jaar heeft Het Park voor het eerst een zomerprogrammering: een speciale reeks voorstellingen in de eerste twee weken van juli met o.a. Horinees Tim Knol, kinderheld Brandweerman Sam en cabaretduo Grof Geschud. Ook kunnen bezoekers begin volgend seizoen genieten van mooie optredens van o.a. Paul de Munnik, Rob Dekay, de mannen van Niet Schieten, 3JS en zelfs Maestro-juryvoorzitter Dominic Seldis met een klein ensemble.

Omdat er in september nog altijd slechts een beperkt aantal bezoekers in de zaal mogen, beloven dit exclusieve voorstellingen te worden. Aan de programmering voor de rest van het theaterseizoen 2020-2021 wordt nog altijd hard gewerkt.

FB banner Het Park opent weer FB banner Het Park opent weer