Cultuurproeverij op 6 september!

Op zondag 6 september organiseert Cultuur Hoorn de Cultuurproeverij: opent de stad. Met ruim 130 gratis activiteiten in de binnenstad van Hoorn. 

Dompel u onder in live muziek, kunst, theater en film tijdens de ’Cultuurproeverij’ op zondag 6 september van 12:00 tot 18:00 uur. Een verrassend aanbod van meer dan 130 activiteiten en optredens verdeeld over maar liefst 25 locaties in de binnenstad van Hoorn. Veilig op 1,5 meter afstand met beperkt aantal bezoekers genieten van live muziek, kunst, zang, workshops, film, exposities en theater.

In de Oosterkerk is een acrobatische voorstelling van Corpus Acrobatics, met orgel en sopraan. In Bibliotheek Hoorn organiseert Vue Cinema een filmquiz en zijn er theateroptredens van ’Theater op de Bon’, in het Westfries Museum kunt u op blind date en in Schouwburg Het Park kunt u genieten van Het Volksoperahuis met ’De tranen van Ang’ en optredens van onder andere Muziekschool Boedijn. Daarnaast zijn er een aantal culturele instellingen met activiteiten en exposities waar u binnen kunt lopen zoals Expoost en Huis Verloren. Bij alle activiteiten geldt een beperkt aantal bezoekers en worden alle RIVM maatregelen ingezet om de veiligheid van bezoekers te waarborgen.

Reserveren is noodzakelijk in verband met de geldende richtlijnen van het RIVM met betrekking tot corona. Klik hier (https://www.hetpark.nl/programma?utm_source=Cultuur%20Hoorn%20mail&utm_medium=email&utm_campaign=Cultuur%20Hoorn%20mail#b_start=0&c6=06%2F09%2F2020&c6=01%2F01%2F2029) voor het programma en om te reserveren. Iedereen die tickets reserveert wordt ’Vriend van Cultuur Hoorn’ en steunt cultuur in Hoorn, eventueel met een vrijwillige bijdrage. Reserveer op tijd, want vol = vol!

 

Klik hier voor een overzichtelijk blokkenschema (https://hoornsestadsfeesten.nl/blokkenschema/cultuurproeverij/)

ch ch