Aanmelden voor nieuwe voorstellingen in Het Park

Hoewel er voor de komende maanden nog veel onzekerheid heerst in de theaterbranche, wil Schouwburg Het Park graag voortuitkijken. Daarom is het vanaf 5 maart 2021 mogelijk om in te schrijven voor nieuwe voorstellingen tot en met september zonder de kaarten daadwerkelijk al te hoeven kopen.  

Sinds 12 maart 2020 zijn er in Schouwburg Het Park meer dan 250 voorstellingen verplaatst, soms geannuleerd en soms meerdere malen verplaatst. De onzekerheid in de theaterbranche blijft, maar Het Park kijkt graag naar mogelijkheden om theateraanbod voor het voetlicht te brengen. “Er staan veel mooie voorstellingen bij ons met potlood in de agenda. Hoewel we nog niet weten wanneer we daadwerkelijk open kunnen gaan, willen we wel graag onze bezoekers laten weten dat we er klaar voor zijn als we de deuren weer mogen openen”, aldus directeur Roel Vente.

Als het aan Het Park ligt, gaan we een mooi voorjaar tegemoet. Hoewel de opening van het theater en de doorgang van voorstellingen afhankelijk is van de op dat moment geldende coronamaatregelen, wordt er dagelijks gewerkt aan de programmering voor het moment dat de deuren weer open mogen. Lang niet alle gezelschappen kunnen met binnen de beperkingen optreden, maar toch is er vanaf mei een divers aanbod. 3JS komen met een speciaal op maat gemaakt programma ‘Heroes Unplugged’, Back to the Country heeft vorig jaar juli al laten zien dat zij ook in deze tijd een knallend optreden kunnen geven en Niels van der Gulik is al jaren een begrip in West-Friesland met zijn vertolkingen van Ramses. Ook de Ashton Brothers en Ellen ten Damme kunnen hun shows schalen naar wat er op het moment mogelijk is. Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten met theaterhit ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen’ en het muzikale ‘Dromenblazers’.

Aanmelden voor kaartverkoop

Om te voorkomen dat bezoekers (opnieuw) kaarten kopen voor voorstellingen die helaas toch moeten worden verplaatst of geannuleerd, werkt Het Park de komende tijd met aanmelden voor voorstellingen. Bezoekers kopen hierbij niet direct kaarten maar geven aan dat zij dit wel graag zou willen wanneer dit mogelijk is. Op het moment dat het zeker is dat de voorstelling door kan gaan, ontvangen de bezoekers die zich voor de voorstellingen hebben aangemeld een e-mail en kunnen zij kaarten reserveren (let op: vol=vol en kan niet worden gegarandeerd dat bezoekers daadwerkelijk een plaats in de zaal krijgen). Op www.hetpark.nl kunnen bezoekers bij de voorstelling van hun keuze klikken op ‘Aanmelden’ om zich aan te melden voor hun favoriete voorstelling(en)!

566x318_Template Aanmelden nieuwsbrief TEKST 566x318_Template Aanmelden nieuwsbrief TEKST