38e Zondagmiddagsalon 'DICHTBIJ'

zondag 21 augustus 2022 van 15:00 uur – 17:00 uur in De Boterhal, Kerkplein 39 te Hoorn

In de serie informatieve bijeenkomsten ‘Zondagmiddagsalon’, in het monumentale pand De Boterhal, biedt Kunstenaarsvereniging Hoorn e.o. dit keer haar hoofdsponsor, Stichting Nederlandse Beeldenparkgids, een podium tijdens deze 38e editie.

Annette Dekkers en Ente Pronk, uitgevers van de Beeldenparkgids, kregen de ruimte om zelf een tentoonstelling in te richten in De Boterhal. Deze expositie ‘DICHTBIJ’ is nog te zien t/m 4 september a.s.. Tijdens de salon gaan zij dieper in op de kunstenaars die ‘dichtbij’ hen staan en deel uitmaken van deze tentoonstelling: fotograaf Susanne P. Dekkers, schilder Margriet Pronk en beeldhouwer Mai Movrin. Daarnaast vertoont Ente een Foto Film van kunstwerken uit Nederlandse beeldenparken.

Wij nodigen u van harte uit om daarbij te zijn en mee te praten op zondag 21 augustus 2022 van 15:00 uur – 17:00 uur in De Boterhal, Kerkplein 39 te Hoorn.

Vrij entree èn wij serveren gratis koffie en thee met een lekker stukje zelfgemaakte boterkoek. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

 

Voor meer informatie: Magda Frandsen (06 23039477), info@boterhal.com en www.boterhal.com.

Dichtbij-ZMS-flyer-voor Dichtbij-ZMS-flyer-voor