Avond van de Stadsdichter door Levi Noë

25 februari om 20:30 | €15.00

Levi Noë is inmiddels één jaar stadsdichter van Hoorn. Daarom vind hij het tijd voor kennismaking met poëzie uit de regio  en daarbuiten tijdens “de avond van de stadsdichter” in samenwerking met Theater het Pakhuis in Hoorn.
Tijdens deze avond met Spokenword wordt in de eerste plaats het verzameld werk van Levi Noë als stadsdichter gepresenteerd. Daarnaast krijgen diverse gastdichters en een jong talent het toneel. De avond is een traktatie vol bijzondere en fascinerende geschreven en gesproken hedendaagse poëzie.

Deze avond laat Levi je kennismaken met regionale dichters en poëzie in Nederlandse Gebaren Taal. De gesproken gedichten worden vertaald door een tolk NGT.
Als je een NGT Ticket boekt zorgen we dat er voor jou een plek wordt gereserveerd met goed zicht op de tolk.

Voor dit evenement worden extra VIP rolstoelplaatsen op het podium gecreëerd. Het theater heeft helaas beperkte mogelijkheden voor rolstoelen. Het is daarom belangrijk, dat een rolstoel ticket wordt geboekt, want regulieren plekken op de tribune zijn niet rolstoeltoegankelijk.

Stadsdichter Levi Noë
Levi Noë is creatief ondernemer, stadsdichter van Hoorn, spreker, workshop docent en Ambassadeur voor de Zorg. In 2017 studeerde hij af aan de Herman Brood Academie. Hij geeft workshops, schrijf gedichten op maat voor particulieren en bedrijven en spreekt op scholen, congressen en symposiums. Ook plaatste hij zich voor het Nederland Kampioenschap Poetry Slam 2021.

Gastdichters:
– Kitchen’s Light
– Yanaika Zomer
– Grace Workala
– Tjillskillz Spoken Word

Gebaren tolken:  Erika Zeegers en Theo Stoop

Betalen met de Cultuurstrippen kaart? 
Dat kan! Stuur dan even een mailtje naar ons. Klik hier om meteen de mail te openen. 
Zet in het bericht hoeveel kaarten je wilt hebben en welk bedrag je met de strippenkaart wil betalen.
Of bel met 0229 247 202 (bereikbaar dinsdag-vrijdag 10:00-16:00 uur)

foto-levi-1-1024x1536 foto-levi-1-1024x1536