Hoornse Gasten

met Steven Engel op 30 april 2023 15:00 uur

Net als veel nieuwbakken veertigers maakt ook rapper Steven Engel de balans op. Dat doet hij op zijn nieuwe album dat begin mei verschijnt én tijdens de vierde voorstelling van Hoornse Gasten. Journalist Joyce Beuken praat met hem over zijn genomen stappen, gemiste kansen en wat zijn plek is in het huidige hiphop-landschap. Het belooft een mooi en diepgaand podiumgesprek te worden, geïllustreerd met zelfgekozen videofragmenten.

Bij Hoornse Gasten interviewt een steeds wisselende presentator iedere keer een andere boeiende gast uit de Hoornse kunst, cultuur of politiek. Het concept van Hoornse Gasten doet enigszins denken aan het tv-programma Zomergasten. Het grote verschil is echter dat het gesprek live in het theater plaatsvindt, waardoor er interactie is met jou als publiek. Bovendien kun je in een theater naast videofragmenten ook live optredens laten zien – iets waar ook Steven dankbaar gebruik van maakt. Wie zijn keuze-act is? Dat blijft nog even een verrassing.

 

Het theater heeft helaas beperkte mogelijkheden voor rolstoelen. Het is daarom belangrijk, dat een rolstoel ticket wordt geboekt, want reguliere plekken op de tribune zijn niet rolstoeltoegankelijk. Zijn de rolstoel tickets uitverkocht, neem dan contact op met ons theater!

Betalen met de Cultuurstrippen kaart? 
Dat kan! Stuur dan even een mailtje naar info@pakhuishoorn.nl.
Zet in het bericht hoeveel kaarten je wilt hebben en welk bedrag je met de strippenkaart wil betalen.
Of bel met 0229 247 202 (bereikbaar dinsdag-vrijdag 10:00-16:00 uur)