‘LIFT’ door T.G. Kortsluiting 2.0

26 maart om 14:30 | €15.00

In 2017 werd Theatergroep Kortsluiting 2.0 opgericht. Vier spelers met dezelfde droom en ambitie; Zich met plezier en passie blijven ontwikkelen en amateurtoneel naar een hoger niveau brengen. Zij hopen in de theaters op schrijnende en hilarische wijze het geploeter van gewone mensen te tonen en in te zoomen op herkenbaar leed.

Theatergroep Kortsluiting 2.0 is dit jaar een grote uitdaging aangegaan. Ze spelen het stuk “LIFT”, wat uit de pen van Annemarie de Gee is ontsproten in 2012. Een stuk, dat nog nooit eerder gespeeld is.

In ‘Lift’ zien we een oud getrouwd stel, een jongeman die in de mode werkt en een jonge onzekere vrouw, die toevallig samen in een lift stappen. Op het nippertje stapt er nog iemand in. Het wordt voor iedereen een onvergetelijke rit, die laat zien wat er gebeurd als het laatste stukje beschaving wegvalt.

De spelers gaan er helemaal voor om het publiek met deze nieuwe voorstelling een geweldige avond te bezorgen.Stap samen met TG Kortsluiting mee de lift in deze ‘Lift’!

lift-bewerkt lift-bewerkt