“Retour Amsterdam – Paris” door Katell

8 april om 20:30 - 22:30 | €17.50

Retour Amsterdam – Paris

Katell is bij liefhebbers van het Franse chanson al lang geen onbekende meer. Met haar theatervoorstellingen en optredens bij verschillende televisieprogramma’s heeft ze vele harten sneller laten kloppen voor het Franse chanson.

In haar nieuwe muziekprogramma laat ze de toeschouwer genieten van het mooiste wat Frankrijk en Nederland te bieden hebben.​

Naast prachtig eigen werk zingt Katell nummers van Franstalige grootheden als Brel, Aznavour en Piaf, maar ook Stromae. En pareltjes van Frank Boeijen, Herman van Veen, Toon Hermans en Wim Sonneveld.

Vaak in een verrassend, akoestisch jasje, waarbij Katell sommige van oorsprong Nederlandse nummers in het Frans zingt of juist Franse liedjes in het Nederlands uitvoert.

De soms fluwelen en soms krachtige zang van deze in Frankrijk geboren rasartiest raakt je diep in je hart. Een echte toneelpersoonlijkheid, vond ook de jury van het Concours de la Chanson, dat ze in 2010 won. Over haar spetterende versie van Stromae’s Formidable in The Voice of Holland wordt nu nog gepraat. ​

In Retour Amsterdam-Paris staat dezelfde pianist, Mathijs van Til, Katell terzijde met wie ze de finale bereikte van het programma We Want More in 2021.

Retour Amsterdam-Paris is als een boeiende treinreis langs de hoogtepunten van de Nederlandse en Franse cultuur.

Het theater heeft helaas beperkte mogelijkheden voor rolstoelen. Het is daarom belangrijk dat een rolstoel ticket wordt geboekt, want reguliere plekken op de tribune zijn niet rolstoeltoegankelijk. Zijn de rolstoel tickets uitverkocht, neem dan contact op met ons theater!

Betalen met de Cultuurstrippen kaart? 
Dat kan! Stuur dan even een mailtje naar ons via info@pakhuishoorn.nl
Zet in het bericht hoeveel kaarten je wilt hebben en welk bedrag je met de strippenkaart wil betalen.
Of bel met 0229 247 202 (bereikbaar dinsdag-vrijdag 10:00-16:00 uur)

katell-3-1536x1026 katell-3-1536x1026