Start kaartverkoop Curtains

Bestel nu kaarten voor deze 'whodunnit' musical!

De kaartverkoop voor de spannende ’whodunnit’ musical Curtains is gestart! Na succesvolle uitvoeringen van het bekende 3 Musketiers in 2023 is Musicalvereniging Westend uit Hoorn dit jaar terug met een komisch moordmysterie in musicalvorm.

De vereniging staat in november viermaal op de planken met deze meeslepende productie. Net zoals een paar jaar geleden bij ‘Urinetown’ is ervoor gekozen om de voorstellingen met twee casts te spelen. Zo krijgt iedereen de kans om zich verder te ontwikkelen en zich in een rol vast te bijten. De musical staat daarnaast tijdens de repetities al garant voor veel komische momenten. Dat belooft wat voor november!

Over Curtains
Curtains volgt detective Frank Cioffi in zijn onderzoek naar een moord bij het gezelschap. De groep mag het theater niet verlaten, maar ‘the show must go on’. Als echte musicalliefhebber helpt Cioffi daarom tijdens zijn onderzoek de voorstelling te verbeteren. En dan wordt hij ook nog eens verliefd op de mooie Niki. Maar is iedereen in het theater wel veilig met een moordenaar in hun midden? En hoe gaat de groep om met de spanningen die hierdoor ontstaan?

Musicalvereniging Westend brengt al ruim 40 jaar de mooiste musicals naar Hoorn. ‘Curtains’ biedt een onvergetelijke ervaring voor theaterliefhebbers van alle leeftijden. De voorstellingen worden gespeeld in de Othellozaal van Schouwburg Het Park. Wees er daarom snel bij om verzekerd te zijn van een plekje. Kaarten zijn te koop via hetpark.nl (https://bit.ly/westend-curtains).

Let op: deze voorstellingen worden gespeeld door 2 casts. Bekijk de castindeling op westendhoorn.nl (https://www.westendhoorn.nl/curtains-twee-casts/). 

1000020208 1000020208
IMG-20240408-WA0015 IMG-20240408-WA0015